I följande tabell hittar du typer av magneter som vanligen används för kontorsändamål. Kontakta oss ifall du är intresserad, vi skickar gärna en katalog med det fullständiga sortimentet av ferritmagneterna.

Online försäljning av magneter

Välj från det breda utbudet av magneter i vår e-butik

KÖP VANLIGA MAGNETEN KÖP MAGNETEN I PLASTHYLSOR

Utbud av vanliga kontorsmagneter

Verklig storlek Beteckning Beställningsnummer Beskrivning
Svagare
 

Vanliga kontorsmagneter

FMI-A
(12 x 5)
10402 Isotrop ferritmagnet, diameter 12, tjocklek 5 mm, på en magnettavla håller den upp 1 blad av A4-papper (beroende av tjockleken på magnettavlans plåt)
 

Vanliga kontorsmagneter

FMI-A
(16 x 5)
10404 Isotrop ferritmagnet, diameter 16, tjocklek 5 mm, på en magnettavla håller den upp 2 blad av A4-papper (beroende av tjockleken på magnettavlans plåt)
 

Vanliga kontorsmagneter

FMI-A
(20 x 5)
10407 Isotrop ferritmagnet, diameter 20, tjocklek 5 mm, på en magnettavla håller den upp 3 blad av A4-papper (beroende av tjockleken på magnettavlans plåt)
 

Vanliga kontorsmagneter

FMI-A
(26 x 5)
10406 Isotrop ferritmagnet, diameter 26, tjocklek 5 mm, på en magnettavla håller den upp 5 blad av A4-papper (beroende av tjockleken på magnettavlans plåt)
 

Vanliga kontorsmagneter

FMI-B
(28 x 15 x 5)
10400 Isotrop ferritmagnet, längd 28, bredd 15 och tjocklek 5 mm, på en magnettavla håller den upp 5 blad av A4-papper (beroende av tjockleken på magnettavlans plåt)
Starkare
 

Vanliga kontorsmagneter

FMA-A
(27 x 6)
10310 Anisotrop ferritmagnet, diameter 27, tjocklek 6 mm, på en magnettavla håller den upp ca 10 blad av A4-papper (beroende av tjockleken på magnettavlans plåt)
 

Vanliga kontorsmagneter

FMA-A
(27 x 10)
10309 Anisotrop ferritmagnet, diameter 27, tjocklek 10 mm, på en magnettavla håller den upp 13 blad av A4-papper (beroende av tjockleken på magnettavlans plåt)
 

Vanliga kontorsmagneter

MVP-30 NdFeB-P 60101 Mycket stark magnet som finns i en plasthylsa som underlättar att den tas ner från magnettavlan. Den håller upp till 24 blad av A4-papper (beroende av tjockleken på magnettavlans plåt). Lämpar sig att hålla upp t.ex. stora ritningar. Plasthylsans diameter är 30 mm. .

Relaterade magneter

Färgade kontorsmagneter

Vi tillverkar vanliga kontorsmagneter i fem basfärger (röd, blå, grön, gul, vit). Vanligen levererar vi färgade kontorsmagneter med diametern 15, 16, 20 och 26 mm, tjockleken är alltid 5 mm. Magneterna kan köpas individuellt förpackade samt i kommersiell förpackning med 10 stycken. Online försäljning av magneter Välj från det breda utbudet av magneter i vår e-butik […]

Magneter i plasthylsor

Mycket starka kontorsmagneter i plasthylsor. På en magnettavla håller de upp till 24 blad av kontorspapper i A4-formatet. Lämpar sig att hålla upp t.ex. ritningar i stora format. Magneterna levereras utan tryck, eventuellt med MAGSY:s företagslogo. Vid köp av magneter med MAGSY:s logo erbjuder vi en stor rabatt.   Online försäljning av magneter Välj från det […]

Magneter i metallhylsor

Det handlar sig om mycket starka NdFeB-neodymmagneter i metallhylsor. Magneterna är så starka att de håller upp till 15 blad av kontorspapper i A4-formatet på en magnettavla. Tack vare metallhylsans ergonomiska form är manipulation med magneterna mycket behaglig. Magnethylsan höjer också magneternas motståndskraft och minskar risken för skador. Dessa magneter har vi förberett i två färgutföranden – i guld […]

Magnetsiffror

I varje förpackning finns tre uppsättningar siffror och symboler. Magnetsiffrorna är ett utmärkt inlärningshjälpmedel, framför allt för yngre skolbarn som på ett naturligt sätt lär sig matematikens grunder (addition, subtraktion, enkel multiplikation). Tack vare detta spel tycker barnen verkligen om matematik. Siffrorna är 4 cm höga. Magnetsiffrorna levereras också förpackade i påsar som innehåller en uppsättning […]