Produkter

MENU

Magneter för hobbybruk

Go to the e-shop

Bältesklämma med magnet

Detta är ett mycket användbart verktyg för hantverkare, reparatörer och DIY. Använd klämman på baksidan för att fästa magneten på bältet.

Magnetisk kapsylöppnare

Med denna praktiska flasköppnare är det möjligt att med en rörelse öppna flaskan och samtidigt fångar magneten upp kapsylen.

Magnetskål

På utsidan av skålens undersida finns mycket starka magneter som håller allt kvar i skålen och själva skålen fäst till metallunderlaget.

Magnetisk dryckeshållare

Mugg- och dryckeshållaren kan du fästa var som helst på en metallyta, t.ex. på kylskåp, hylla, dörr eller verkstadsskåp.

Magnetfärg

Används som en grundfärg. Färgen innehåller mycket små järnpartiklar som gör väggar till funktionella anslagstavlor och ger ett bra fäste för magneter.

Magnetisk spik- och skruvhållare

Magneten i hållaren har kvar spiken eller skruven. Tack vare handtaget är det lättare att hamra även på svåråtkomliga ställen.

Magnetisk skruvhållare för handleden

De röda magnetiska rektanglarna håller alla skruvar och spikar på plats när du arbetar.

Magnetisk måttband

Måttbandet är en meter långt. Det innehåller rött och blått UV-beständigt bläck på vit vinyl yta.

Magnetisk monteringssats

Dessa magnetiska monteringssatser innehåller en mycket stark magnet och en motsvarande motpart i stål med ett hål för försänkt skruv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram