Magnetisk vattenavhärdare (diameter 20, 25, 32 mm)Hårt vatten innehåller stora mängder av kalcium- eller magnesiumsalter som genom kristallisering skapar beläggningar (s.k. "pannsten") på vattenledningen, ventiler och kranar. Detta fenomen ökar snabbt om vattnet värms, så beläggning uppkommer mest i vattenburna värmesystem, tvättmaskiner, diskmaskiner och vattenkokare. Kalkbeläggning minskar inte bara livslängden på dina vitvaror och vattenrör, men ökar också energikostnad. Dessutom kan avkalkning vara svårt och dyrt att genomföra, om det alls är möjligt.

Hur fungerar en magnetisk vattenavhärdare?

En magnetisk vattenavhärdare ändrar fysikaliska egenskaper hos saltet som passerar genom magnetfältet, mycket enkelt uttryckt gör den vattnet "mjukare" och minskar därför förkalkningen. På så sätt "behandlat" vatten kan ibland även lösa avlagringar som redan bildats.

Installation av en magnetisk vattenavhärdare på rörledningen

Vår produkt kräver inte elektricitet eller påfyllnad. Jämfört med andra produkter på marknaden, innehåller den starka neodymmagneter och detta betyder att det magnetiska fältet är betydligt starkare än hos ferritmagneter. Plastskalet är utrustat med ergonomiska egenskaper för enkel installation utan att behöva avbryta rörledningen och utan användning av verktyg!

Inverkan av en magnetisk vattenavhärdare på vattenkvalitén

Graden på minskningen av vattnets hårdhet och avlagringar är beroende av typen och tillståndet hos vattenledningen, vattentemperaturen, vattnets hårdhet och andra yttre faktorer, och dess värde kan inte garanteras!

On-line försäljning av magnet produkter

I vår webbutik hittar du säkert vad du letar efter

KÖP EN VATTENAVHÄRDARE I WEBBUTIKEN

OBS: Anordningen är inte avsedd eller godkänd för behandling av dricksvatten, det rekommenderas att installera den på ledningen som är avsedd för produktion av varmvatten (till varmvattenberedare, värmepanna eller tvättmaskin).